Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning om sömn och kost

Lena Camarch Rydberg och Julia Svahn berättar om hur du med hjälp av nervsystemsreglerande rörelser och andningstekniker samt rätt kost kan skapa bättre förutsättningar för en god nattsömn.

 

Länk till föreläsningen:

https://sensus-se.zoom.us/j/63949943722

Om föreläsarna:
Lena Camarch Rydberg har jobbat som dietist i snart 15 år inom en rad olika områden. Nu arbetar hon som kommundietist i Stockholms stad, Bromma stadsdelsförvaltning. Som dietist arbetar hon med att förebygga sjukdom och motverka ohälsa på många olika sätt. I kvällens föreläsning kommer Lena att berätta om hur det vi äter och dricker kan påverka vår sömn på olika sätt och hur man kan tänka kring ätandet på kvällen.

Julia Svahn, fil. kand hälsopedagog och cert. yogaterapeut har arbetat med stresshantering genom kroppen i över 15 år. Hon har arbetat med anhörigstöd i Sundbybergs stad under de senaste åtta åren och har specialiserat sig på empatistress och empatitrötthet.

Datum: 24 januari
Tid: 18.00-19.30
Plats: Digitalt på Zoom

Anmälan i formuläret här nedanför

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.