Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning – Att leva med och hantera svåra känslor som anhörig till någon med ett beroende

Att leva med och hantera svåra känslor som anhörig till någon med ett beroende

 

Sorg, skam, oro, ilska, självklander, smärta och skuld. Ja, listan kan bli lång när det handlar om känslor vi upplever som anhörig till  någon med ett beroende. 

Vanja Holmgren arbetar med samtalsstöd för anhöriga i den ideella föreningen FMN Storstockholm. Där möter hon många som sliter med utmanande livssituationer och svåra känslor. Under föreläsningen kommer Vanja beskriva dessa typer av känslor och titta på olika sätt att försöka hitta acceptans och medkänsla för oss själva och vår livssituation. Vi kommer under föreläsningen att få prova på enklare andningsövningar och fysiska övningar som kan lugna nervsystemet.

 

Datum: 29 maj
Tid: 18.00-19.30
Plats: Digitalt på zoom

Anmäl dig i formuläret här nedanför:

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.
Stockholm