Anmälan stängd. En kostnadsfri digital föreläsning – Genom kroppen till livet Kl. 18.00-20.00 den 18 mars

Vi människor har alla behov av att lugna nervsystemet ibland. Några av oss behöver extra tid och fokus för detta. Louise berättar om sin väg från ett väl fungerande liv till plötslig psykisk kollaps. Hon delar med sig av sin erfarenhet av en stigmatiserande diagnos och visar vägen till inre frihet och balans. Du får möjlighet att prova olika övningar och verktyg för att hantera rädsla och ångest både hos den med bipolär diagnos och den som står bredvid. 

Föreläsningen äger rum på zoom i samarbete med Sensus. 

Länk till föreläsningen: https://lnu-se.zoom.us/j/67576893939?pwd=Rmw5MmhXZUxlLzB3eHI1RU9mZnFOdz09

Louise är utbildad socialantropolog, hälsopedagog och yogaterapeut och har i 10 års tid utbildat vuxna och unga vuxna att möta sig själva och andra på djupet. Hon arbetar med en rik arsenal av metoder, tekniker och erfarenheter. Hennes egen berättelse och diagnos har gett henne ett inifrån perspektiv på vad det innebär att leva med polariteter. Hon ger och arbetar ifrån medmänsklighet. ”Det handlar om att vara skörstark”

Vid frågor kontakta: julia.svahn@sundbyberg.se

2 reaktioner på ”Anmälan stängd. En kostnadsfri digital föreläsning – Genom kroppen till livet Kl. 18.00-20.00 den 18 mars”

 1. Pia Gullstrand

  Jag undrar om föredraget spelades in så det går att få se det här föredraget i efterhand?
  Hade anmält mig men fick förhinder.
  Mvh
  Pia

  1. Mikael Nylander

   Hej Pia!
   Tyvärr spelade har vi inte spelat in, vilket är på föreläsarens begäran.
   Vänliga hälsningar!
   Mikael Nylander, SNAPH

Kommentarer är stängda.