En kostnadsfri digital föreläsning – Genom kroppen till livet – En interaktiv föreläsning med verktyg för ett nervsystem i balans Kl. 18.00-20.00 den 18 mars

Vi människor har alla behov av att lugna nervsystemet ibland. Några av oss behöver extra tid och fokus för detta. Louise berättar om sin väg från ett väl fungerande liv till plötslig psykisk kollaps. Hon delar med sig av sin erfarenhet av en stigmatiserande diagnos och visar vägen till inre frihet och balans. Du får möjlighet att prova olika övningar och verktyg för att hantera rädsla och ångest både hos den med bipolär diagnos och den som står bredvid.

Föreläsningen äger rum på zoom.

Louise är utbildad socialantropolog, hälsopedagog och yogaterapeut och har i 10 års tid utbildat vuxna och unga vuxna att möta sig själva och andra på djupet. Hon arbetar med en rik arsenal av metoder, tekniker och erfarenheter. Hennes egen berättelse och diagnos har gett henne ett inifrån perspektiv på vad det innebär att leva med polariteter. Hon ger och arbetar ifrån medmänsklighet. ”Det handlar om att vara skörstark”

Vid frågor kontakta: julia.svahn@sundbyberg.se

Anmäl dig nedan

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *