Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning med Frisk & fri – Att vara anhörig till någon med en ätstörning – Onsdag den 18 oktober kl. 18.00- 19.30

Madelene och Gunilla från Frisk & Fri
Om att leva nära någon med en ätstörning

Onsdag den 18 oktober kl. 18- 19.30
En kostnadsfri och digital föreläsning

Hör Madelene och Gunilla från Frisk & Fri
Stockholm berätta utifrån den egna erfarenheten av ätstörningar. 

Gunilla kommer under föreläsningen att dela med sig av hur det var för henne när hennes dotter var drabbad av ätstörning och berätta om sådant som var hjälpsamt i den situation som de befann sig då.  Hon kommer ävenprata om vad hon önskat att hon hade fått för mer stöd som för förälder.  

Madelene som tidigare varit drabbad kommer också berätta om sina erfarenheter och hur sjukdomen påverkade relationer till vänner, föräldrar och andra som fanns runt omkring.

Föreläsningen har fokus på hur det kan vara att leva nära någon med en ätstörning, vad man kan göra och vikten av att inte glömma bort sig själv och sina egna behov, även om situationen är väldigt svår. 

Under föreläsningen får du också reda på mer om Frisk & Fri, vårt arbete och hur föreningen kan finnas som stöd för den som är anhörig eller själv drabbad. 

Föreläsningen hålls av: 
Frisk & Fri – riksföreningen mot ätstörningar – lokalavdelning Stockholm
www.friskfri.se 

 

ANMÄL DIG I FORMULÄRET HÄR NEDANFÖR:

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.
Stockholm