”Kraschar jag så kraschar allt” – en föreläsning om NPF och anhörigskap  – En kostnadsfri digital föreläsning – Copy

Välkommen på en kostnadsfri digital föreläsning med Riksförbundet Attention

 

Kraschar jag så kraschar allt”
en föreläsning om NPF och anhörigskap
 

Vad innebär det att vara anhörig till någon med NPF och vad får det för konsvenser? I den här föreläsningen berättar verksamhetsutvecklare Fanny Eklund från Riksförbundet Attention om rapporten ”Kraschar jag så kraschar allt” och samtalar om anhörigskapet med Cathrin Alvendal, mamma till en ung vuxen med autism och add.  
Samtalet kommer att beröra vad det innebär att vara anhörig till någon med NPF, vilka konsekvenserna blir och vad man som anhörig behöver för stöd och bemötande för att må bra och inte krascha. 

 

Den 26 april
Kl.14.00-15.00
Digitalt på Zoom

 

Om föreläsarna: 

Fanny Eklund är verksamhetsutvecklare på Riksförbundet Attention. Hon är socionom och har arbetat inom socialtjänsten och inom psykiatrin. Hon har även arbetat med utveckling av samordnad individuell plan (SIP) och samverkan i Stockholms stad. Fanny är förälder till två barn med NPF. 

Cathrin Alvendal är förälder till en ung vuxen med add och autism. Hon är en av rösterna i Attentions rapport ”Kraschar jag så kraschar allt” med lång egen erfarenhet av anhörigskap.

 

 

Anmäl dig i formuläret nedanför:

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.