En kostnadsfri digital kurs – Återfå din balans i vardagen – Effektiv stresshantering genom andningsteknik, I AM yoga och guidad meditation

Återfå din balans i vardagen


Effektiv stresshantering genom andningsteknik, I AM yoga och guidad meditation
 

Som anhörig är det vanligt att känna stress och otillräcklighet. Ofta går all energi åt till andra och det känns svårt att fokusera på sig själv och ta tid för återhämtning.

Varje tillfälle inleds med ett tema och följs med andningsövningar, djupverkande, enkla kroppsövningar, och  avslutas med en guidad meditation. 
Ge dig själv 1 timme i veckan vid sex tillfällen där DIN upplevelse är i fokus för DIG.

Ledare:
Julia Svahn
Anhörigstrateg i Sundbybergs stad
julia.svahn@sundbyberg.se

När: Onsdagar/torsdagar kl. 14.00-15.00

onsdag 13 sep

onsdag27 sep

onsdag11 okt

torsdag 26 okt

onsdag 8 nov

torsdag 23 nov

Var: Digitalt, plattform Teams

Anmälan: Fyll i formuläret här nedanför så får du en länk skickad till den mailadress du uppger inför varje tillfälle.

Löpande anmälan till fristående tillfällen

OBS!! 
Nytt för denna termin är att kursen är interaktiv, dvs du har möjlighet att ställa frågor och reflektera både under timmen och i slutet. Den blir alltså inte inspelad. Lägg även märke till ny tid och dag!

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.
Stockholm