Välkomna till en nationell sällsynt föräldragrupp

Välkomna till en nationell sällsynt föräldragrupp

Varmt välkommen till den nationella digitala föräldragruppen för föräldrar som har barn med ett sällsynt hälsotillstånd.

Centrum för sällsynta diagnoser (CSD) i Samverkan tillsammans med Sveriges kommunala anhörigstöd och NKA står bakom detta initiativ.

 

Har du ett barn med ett sällsynt hälsotillstånd under 18 år och önskar träffa andra i liknande situation är du varmt välkommen att anmäla dig. Föräldragruppen är ett tillfälle för dig att ta upp frågor och reflektera tillsammans med andra föräldrar i liknande situation.

 

Vi kommer att ses digitalt vid sex tillfällen där vi tillsammans pratar kring olika teman. 
Vi som håller i träffarna är Cecilia Lidholm, CSD Sydöst och Mikael Nylander, Sveriges kommunala anhörigstöd.

Cecilia arbetar på CSD Sydöst till vardags som verksamhetsutvecklare och håller både fysiska och digitala föräldragrupper i Jönköping, Kalmar och Östergötlands län. Hon har stor erfarenhet inom funktionshinderområdet med fokus på det sällsynta.

 

Mikael arbetar till vardags som anhörigkonsulent på Danderyds kommun och har stor erfarenhet av att möta anhöriga i livets olika skeden. Mikael är även representant för Sveriges kommunala anhörigstöd.

 

Vi ses kl. 13:00-15:00 och datumen för föräldraträffarna är:
onsdag 18/9, onsdag 2/10, torsdag 17/10, onsdag 30/10, onsdag 13/11 och onsdag 27/11.

 

Vi kommer att träffas digitalt via Zoom. 
Vi hoppas att många av er vill vara med och delta och vi ser fram mot att mötas! Hör gärna av er, om ni har några frågor.

 

Du/ni anmäler dig/er senast 4 september 2024 genom att fylla i formuläret nedanför.

Antal platser är begränsat.
Ange ditt/ert namn, e-mail, telefonnummer, hemkommun samt ålder och sällsynt diagnos på ditt barn.
Vi kommer därefter att kontakta dig/er för ytterligare information.

 

Varmt välkommen!

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.

Lämna en kommentar