Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning med Anna Ehn – Att vara anhörig till någon med en ätstörning – Onsdag den 19 april kl. 19.00- 20.00

Välkommen till en kostnadsfri digital föreläsning med Anna Ehn om att vara anhörig till någon med en ätstörning!
Onsdag den 19 april kl. 19.00 – 20.00

Det är svårt att stå bredvid när en älskad person är sjuk i en ätstörning. Man vill hjälpa – men når kanske inte riktigt fram. Känslor som maktlöshet, frustration och sorg är vanliga. Ätstörning är en sjukdom som den drabbade i det längsta vill förneka och hemlighålla. Vad ska man som anhörig ta sig till?

Med den här föreläsningen vill Anna Ehn förmedla hopp, inspiration och kunskap till anhöriga. Anna är journalist och författare, med särskilt intresse för ätstörningar. Hon har skrivit flera böcker i ämnet, som romanerna ”Vårfrost” och ”Ormen i mig” och faktaböckerna ”Mamma med ätstörning” (med Leone Milton) och ”Vägen mot det friska”. Hon driver även Ätstörningspodden.

Anna har själv egen erfarenhet av ätstörningar, vilket är grunden för hennes engagemang och arbete. 

Föreläsningen arrangeras av sex kommuner i samverkan.

Anmäl dig till föreläsningen här nedanför. Zoom-länk skickas ut innan föreläsningen.

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.
Stockholm