Nationell sällsynt anhörigträff för dig med myndiga barn

Nationell sällsynt anhörigträff för dig med myndiga barn.

Varmt välkommen till den nationella digitala anhöriggruppen för föräldrar och nära anhöriga som har vuxna barn med ett sällsynt hälsotillstånd och ett stort omsorgsbehov.

Centrum för sällsynta diagnoser (CSD) i Samverkan tillsammans med Sveriges kommunala anhörigstöd och NKA står bakom detta initiativ.

 

Har du ett myndigt barn, med ett sällsynt hälsotillstånd och ett större omsorgsbehov, över 18 år och önskar träffa andra i liknande situation är du varmt välkommen att anmäla dig. Anhöriggruppen är tillfälle för dig att ta upp frågor och reflektera tillsammans med föräldrar och nära anhöriga i liknande situation.

 

Vi kommer att ses digitalt vid sex tillfällen där vi tillsammans pratar kring olika teman. 
Vi som håller i träffarna är Cecilia Lidholm, CSD Sydöst och Mikael Nylander, Sveriges kommunala anhörigstöd.

Cecilia arbetar på CSD Sydöst till vardags som verksamhetsutvecklare och håller både fysiska och digitala föräldragrupper i Jönköping, Kalmar och Östergötlands län. Hon har stor erfarenhet inom funktionshinderområdet med fokus på det sällsynta.

Mikael arbetar till vardags som anhörigkonsulent på Danderyds kommun och har stor erfarenhet av att möta anhöriga i livets olika skeden. Mikael är även representant för Sveriges kommunala anhörigstöd.

 

Vi ses kl. 16:00-18:00 och datumen för träffarna är:

onsdagar 18 september, 2 oktober, 16 oktober, 30 oktober, 13 november och 27 november.

 

Vi kommer att träffas digitalt via Zoom. 
Vi hoppas att många av er vill vara med och delta och vi ser fram mot att mötas! Hör gärna av er, om ni har några frågor.

     Du/ni anmäler dig/er senast 4 september 2024 genom formuläret nedanför.

Antal platser är begränsat.
Ange ditt/ert namn, e-mail, telefonnummer, hemkommun samt ålder och sällsynt diagnos på ditt barn.
Vi kommer därefter att kontakta dig/er för ytterligare information.

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.

Lämna en kommentar