En kostnadsfri digital föreläsning – BEMÄSTRA STRESSEN!

BEMÄSTRA STRESSEN! 

Din kropp kan! 

Stress är en del av vår vardag. Det händer när vi är i situationer som kräver något extra och kroppen behöver samla och förflytta kraft och energi. En stressreaktion är någonting friskt och normalt vid kortare och tillfälliga utmaningar. 

Det är när stressen pågår under en längre tid och du får brist på återhämtning som det kan bli farlig och ställa till det. En långt pågående stressreaktion kan leda till utmattningssyndrom. 

Kan vi då göra något för att förebygga att detta händer? Eller till och med få tillbaka ett nervsystem i mer balans? Ja, det finns massor vi kan göra för att hjälpa oss själva!  

Föreläsaren: 
Julia Svahn brinner för att sprida kunskap och tekniker så att fler människor kan stärkas i sin hälsa genom sin egen inneboende kapacitet. Hon är utbildad hälsopedagog/folkhälsovetare och har jobbat med förebyggande hälsoarbete i över 15 år. Julia har erfarenhet från egen stresskollaps och även från att själv vara anhörig. I sju år han hon jobbat med anhöriga i olika livssituationer.  

”Att få kunskap om hur saker hänger ihop och lära sig enkla tekniker kan vara en bra början till självhjälp. Sen gäller det att bli lyhörd till sin egen kropp. Vi är alla olika och behöver lyssna inåt mer än vi oftast gör. Det går inte att skilja kropp, tanke, hjärta och sinnen – allt hör ihop och påverkar varandra.” 

Välkommen med på en digital föreläsning med teori och praktik kring stresshantering, nervsystemsreglerande andningsövningar och enkla yogarörelser som syftar till ett nervsystem i balans.

Du får prova på verktyg som kan göra att:

  • du själv kan reglera ditt nervsystem och din stressrespons  
  • du genom enkla andningstekniker kan få en mer balanserad energi över dagen  
  • du får en bättre kroppskännedom och kan möta dess behov  
  • du hittar en djupare kontakt med dig själv och stillhet för återhämtning  
  • du får en bättre sömn 

Anmäl dig här. Föreläsningen är kostnadsfri och digital.

När: 7 mars kl. 18.00-19.30
Var: Plattformen zoom

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.