Det ska inte behöva vara så svårt att vara anhörig – En kostnadsfri digital föreläsning – 15 maj 18.00

En kostnadsfri digital föreläsning

Det ska inte behöva vara så svårt att vara anhörig
Eva Sandström

 

15 maj kl. 18.00-19.30

 

Eva förlorade sina tre barns pappa när hennes  yngsta bara var tre veckor gammal. Två av hennes tre barn har olika diagnoser och livet blev inte som hon tänkt sig.

 

Genom åren har Eva lärt sig hur systemet fungerar och var man behöver vända sig för att få hjälp och stöd. I kvällens föreläsning berättar Eva om sitt anhörigskap och hur hon hanterar sitt liv. ”Det går, men det går inte av sig själv”, säger Eva.

Med stöd av familj och vänner och ett stort fungerande nätverk från kommun och region så kan man få det att fungera. Eva vill sprida hopp och tilltro till sina kunskaper om sina styrkor och behov. Hennes ledord är att inte bli ovän med hela världen utan hitta lösningar som fungerar med sig själv och familjen.

 

Digitalt på Zoom

 

Anmäl dig i formuläret nedanför: 

När du registrerar dig i SNAPHs nyhetsbrev, kontaktar oss eller anmäler dig till en konferens sparas dina personuppgifter och du samtycker till att dina uppgifter registreras. Registrerade uppgifter används enbart till att kunna bedriva SNAPHs verksamhet och för informationsutskick. SNAPHs är registeransvarig. Vi delar aldrig dina uppgifter med andra och du kan när som helst avregistrera dig och få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.

Lyssna på vår podd UPPSNAPPAT:

https://www.buzzsprout.com/2233207